Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 14 april 2010 Nieuwe naam fusiegemeente Amstelmeer wordt bekend gemaakt op 27 april 2010

Inwoners uit Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer hebben prachtige, beargumenteerde namen ingezonden voor de nieuwe fusiegemeente: 430 in totaal. Tijdens een gezamenlijke raadsvergadering op 27 april 2010 wordt de nieuwe naam en de naam van de inzender bekend gemaakt. De naam is gekozen door een Commissie van wijzen: twee leden uit elke gemeente en een externe voorzitter.

Wilt u erbij zijn als de naam van uw nieuwe fusiegemeente bekend wordt gemaakt? Kom dan naar de gezamenlijke raadsvergadering op dinsdag 27 april om 20.00 uur in De Ontmoeting aan de Verwachting 1 in Anna Paulowna. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl