Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 07 juni 2010 Op 18 juni 2010 houdt de gemeente Niedorp een Open Dag

Op 18 juni 2010 houdt de gemeente Niedorp een Open Dag. Tussen 15.00 en 18.00 uur kunnen inwoners en belangstellenden een kijkje nemen 'achter de schermen van Niedorp'. Ook kunnen zij het nieuwe gedeelte van het gemeentehuis en de interne verbouwing bezichtigen. Hierbij nodig ik u van harte uit om bij deze Open Dag aanwezig te zijn.

Convenant met dorpsraden

Tijdens de Open Dag is een zeer gedenkwaardig moment in de gemeente Niedorp; diverse dorpsraden ondertekenen een officiële samenwerkingsovereenkomst met de gemeente. Dit gaat om de dorpsraden 't Veld, Barsingerhorn, Winkel, Nieuwe Niedorp en Kolhorn. Dorpsraden zijn een klankbordgroep voor de gemeenteraad, maar ook kunnen zij gevraagd en ongevraagd adviezen uitbrengen aan de gemeenteraad. Om de dorpsraden te ondersteunen, verstrekt de gemeente subsidie om onder meer een eigen website op te starten.

Bijzondere gebeurtenissen

Tijdens het evenement zijn meer bijzondere activiteiten. Noemenwaardig zijn het speeddaten met raadsleden (een kort 'afspraakje'), de presentatie over de verbouwing door burgemeester A. van Dok-van Weele en de presentatie van de Jeugdraad zijn noemenswaardig. Ook geven ambtenaren presentaties over hun vak en staan zij vanzelfsprekend klaar voor vragen. Ook de Wmo-raad en wethouders zijn present. In het onderstaande programma vindt u een overzicht van de activiteiten. Buiten dit programma om zijn er nog enkele kleine, maar leuke activiteiten tijdens de Open Dag voor de belangstellenden.

Programma

In en om het gemeentehuis:

In de raadskuil:

Het evenement is in en rond het gemeentehuis, De Meet 1 in Nieuwe Niedorp. Graag hoor ik of u tijdens de Open Dag aanwezig bent.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl