Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 06 oktober 2010 College Niedorp op locatie in Barsingerhorn op 12 oktober 2010

Vindt u het leuk om de burgemeester van de gemeente Niedorp persoonlijk te ontmoeten of heeft u een vraag aan een van de wethouders? Binnenkort komen zij persoonlijk langs in uw dorp. Het college van burgemeester en wethouders bezoekt namelijk de komende anderhalf jaar alle dorpskernen van gemeente Niedorp. In overleg met de dorpsraad wordt een programma samengesteld. 'College op locatie' doet eerst Barsingerhorn aan op dinsdag 12 oktober 2010. Onderstaand vindt u het programma van deze dag.

Programma

Wij nodigen alle inwoners van Barsingerhorn uit om tussen 17.00 en 18.00 uur onder het genot van een kop koffie kennis te maken met het college in Molen De Ster op de Heerenweg. College in t Veld, Zijdewind en Winkel De tweede college op locatie' staat gepland op dinsdag 2 november 2010 in 't Veld en Zijdewind.

Meer informatie over het programma, tijdstip en locatie volgt binnenkort op de website www.niedorp.nl.

Op 14 december 2010 bezoekt het college Winkel. Overige data en plaatsen zijn nog niet vastgesteld. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl