Algemeen : 20 oktober 2010 Gemeente Hollands Kroon: Denk mee over de fusie

De vier fusiegemeenten werken hard aan een strategische visie voor de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Het uitgangspunt is straks meer te zijn dan een optelsom van de huidige vier gemeenten.

In september vonden thema-avonden met belangengroepen plaats en 12 oktober was er een gezamenlijke werkconferentie voor de vier gemeenteraden.

Tijdens de thema-avonden zijn stellingen naar voren gebracht. Deze stellingen willen we ook aan u voorleggen. Ga naar www.hollandskroon.nl en geef uw mening over onderwerpen als het karakter van de nieuwe gemeente, dienstverlening en wonen. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl