Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 november 2010 Bijeenkomst op 23 november 2010 in Den Helder over jongeren en alcohol afgelast

De door de gemeente georganiseerde bijeenkomst met sportclubs en buurthuizen over alcohol en jongeren gaat niet door. Geen van de 55 uitgenodigde organisaties heeft zich aangemeld voor de bijeenkomst op 23 november.

Wellicht leeft het onderwerp nog niet onder deze organisaties en dat is jammer, vindt sport- en jeugdwethouder Wiltrude Turnhout- van den Bosch: "Net als elders in Nederland drinken jongeren in de Kop van Noord-Holland te vroeg, te veel en te vaak. Sinds een paar jaar weten we dat alcohol veel schadelijker is voor jonge hersenen dan we tot dan toe dachten. Overmatig en jong drankgebruik leidt tot blijvende beschadigingen."

"Samen met de andere gemeenten in de regio willen we overmatig, jong alcoholgebruik aanpakken. Thuis, op straat, op school, in het uitgaansleven, maar ook in de sportkantine. We gaan nu op zoek naar een andere manier om het toch snel bij de verenigingen en buurthuizen op het netvlies te krijgen." (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl