Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 24 december 2010 Nog geen besluit centrale huisvesting voor de nieuwe gemeente Hollands Kroon

De regiegroep, bestaande uit acht raadsleden uit de vier fusiegemeenten, heeft naar aanleiding van het voorstel voor tijdelijke centrale huisvesting per 1 januari 2012 voor de nieuwe gemeente Hollands Kroon aanvullend advies aan de stuurgroep gevraagd. Tijdens de ingelaste vergadering van woensdagavond 22 december was de regiegroep van mening dat het voorstel van de stuurgroep voor centrale huisvesting van de nieuwe ambtelijke organisatie in het gemeentehuis van Anna Paulowna nog niet compleet is.

De regiegroep heeft om een betere onderbouwing gevraagd van de mogelijkheden van tijdelijke centrale huisvesting, definitieve centrale huisvesting en decentrale huisvesting, waarbij de afdelingen van de nieuwe gemeente blijven werken vanuit verschillende locaties. De voorzitter van de stuurgroep, burgemeester Leegwater van Wieringermeer, gaf aan met een aangepast voorstel te komen. De regiegroep kon zich wel vinden in het voorbereiden van een bestemmingswijziging om de locatie Anna Paulowna, mocht daar alsnog toe worden besloten, planologisch geschikt te maken.

Fusie Hollands Kroon

De nieuwe gemeente Hollands Kroon moet op 1 januari 2012 een feit zijn. Hollands Kroon wordt gevormd door de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer. De fusie is gewenst, omdat steeds meer taken van hogere overheden naar de gemeenten toekomen. Gelijktijdig worden de eisen aan de dienstverlening steeds hoger. De afzonderlijke gemeenten kunnen in de toekomst beter aan de veranderende verwachtingen voldoen door de krachten te bundelen. (Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl