Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 10 januari 2011 De cursus Texel voor beginners begint 18 januari 2011

Ben je pas op Texel komen wonen of wil je gewoon meer weten over het eiland? Dat kan! Ecomare start op 18 januari 2011 met een nieuwe cursus Texel voor beginners. Op 4 dinsdagavonden vertellen we je van alles over het eiland. De cursus wordt iedere twee jaar gegeven en daaruit weten we dat niet alleen nieuwe bewoners, maar ook geboren Texelaars hem met plezier volgen. Bovendien is de informatie interessant voor mensen die in de recreatiesector werken.

Programma

Plaats, tijd en kosten

De avonden beginnen om 20.00 uur. De derde cursusavond op 15 februari wordt gegeven in het Maritiem & Jutters Museum in Oudeschild, de andere avonden zijn in Ecomare. De cursus kost 30,-. Je krijgt voor dit bedrag een rijk gevulde cursusmap met boekjes, brochures en andere informatie over Texel.

Opgeven

Je kunt je nog tot uiterlijk 11 januari opgeven voor de cursus Texel voor beginners bij Ecomare. Stuur dan een mailtje naar of bel 0222-317741 onder vermelding van je naam en telefoonnummer. De cursuskosten kunnen op de eerste avond contant betaald worden.

Op www.ecomare.nl kun je alvast meer informatie vinden over Texel en haar natuur. (Bron: EcoMare)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl