Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 11 februari 2011 Zijpe doet NL DOET! op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2011

Elk jaar gaan vele bekende (denk aan o.a. ons Koninklijk Huis) en onbekende Nederlanders als vrijwilliger aan het werk tijdens NL DOET. Vorig jaar maar liefst 150.000! Ook dit jaar organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties dit grote evenement op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart.

Ook de gemeente Zijpe doet weer mee! Vorig jaar gaven de burgemeester, een aantal gemeenteraadsleden en de ambtenaren het goede voorbeeld. En een goed voorbeeld doet goed volgen, luidt het spreekwoord! Dus nu zijn de inwoners aan de beurt!

Doet u ook mee tijdens deze nationale vrijwilligersdagen? Geeft u zich dan op als groep/organisatie of als individuele vrijwilliger. Op dit moment staan er al klussen gepland bij o.a. zorgkwekerij Croon en Bergh in Burgerbrug. Daar moet een noodwindkering worden geplaatst rond de kwekerij. De bibliotheek van 't Zand zoekt nog vrijwilligers die een prentenboekenbak kunnen timmeren en schilderen en de stichting Herboren Toren zoekt vrijwilligers voor opknap- en schoonmaakwerkzaamheden van het Kerkje in Burgerbrug.

Voor aanmelden en meer informatie kunt u terecht op de site van NL DOET.

Heeft uw organisatie ook nog leuke klussen? Meld deze dan ook aan op deze site! Voor meer informatie kunt u ook terecht bij de Vrijwilligerscentrale: 088-0075200 of mail naar (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl