Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 08 maart 2011 College van Niedorp op locatie in Lutjewinkel op 22 maart 2011

Op dinsdag 22 maart 2011 brengt het college een bezoek aan Lutjewinkel. Om 14.00 uur wordt het college ontvangen door de dorpsraad met een kopje koffie in café Konkeltoid. Daarna gaan de dorpsraad en het college wandelen in Lutjewinkel:

Om 17.00 uur is voor inwoners de gelegenheid in gesprek te gaan met het college. Het bezoek wordt om 18.00 uur afgerond.

Uitnodiging

Het college nodigt alle inwoners van Lutjewinkel uit om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken met het college. Dat kan tussen 17.00 en 18.00 uur in caf Konkeltoid, Weereweg 6, 1732 LL in Lutjewinkel. Tijdens de koffie is ruimte voor inbreng, vragen, opmerkingen en het uitwisselen van idee n met het college.

Volgende college op locatie in Oude Niedorp

De volgende bezoeken van het college staan gepland op dinsdag 19 april 2011 in Oude Niedorp, op dinsdag 28 juni 2011 in Haringhuizen en op dinsdag 6 september 2011 in Kolhorn. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl