Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 08 maart 2011 Woonzorggroep Samen houdt Open dag op Zaterdag 19 maart 2011 in Schagen en Wieringerwerf

Woonzorggroep Samen opent op zaterdag 19 maart 2011 haar deuren voor het publiek. Iedereen die eens kennis wil maken met de ouderenzorg en alles wat hiermee samenhangt is van harte welkom om tussen 10.00 en 14.00 uur in Verpleeghuis Magnushof of in Zorgcentrum Lelypark een kijkje te nemen van wat Woonzorggroep Samen zoal te bieden heeft.

Via informatiestands, presentaties, rondleidingen en demonstraties biedt Woonzorggroep Samen informatie over onder andere diverse beroepen en opleidingen, activiteitenbegeleiding, vrijwilligerswerk en de Thuiszorg. Medewerkers van diverse organisatieonderdelen laten hun specifieke activiteiten en werkzaamheden zien en sommige afdelingen geven letterlijk een kijkje achter de schermen. Kortom, er is van alles te zien, te horen en te doen!

Woonzorggroep Samen sluit hiermee aan bij de landelijke campagne 'Open dag van de zorg'. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart 2011 hun deuren voor het publiek.

Te bezoeken locaties:

Verpleeghuis Magnushof
Jacob Ruysdaellaan 30
1741 KW Schagen

Zorgcentrum Lelypark
Lelypark 1
1771 CA Wieringerwerf

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl