Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 24 maart 2011 Openbaarmaking documenten Wieringerrandmeer

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben woensdag 23†maart 2011 een groot aantal documenten vrijgegeven over het Wieringerrandmeer.

De provincie Noord-Holland had voor de openbaarmaking van de documenten twee afzonderlijke verzoeken gekregen in het kader van de Wet Openbaarheid van Bestuur.

Het gaat onder meer om nota's die in de periode 2006-2010 bij Gedeputeerde Staten aan de orde zijn geweest. De documenten zijn gebundeld in drie pdf-bestanden.

Het verzoek tot openbaarmaking strekt verder dan de nu gepubliceerde documenten, omdat er ook stukken zijn opgevraagd uit besloten vergaderingen van Provinciale Staten (PS). De geheimhouding van deze documenten kan alleen door Provinciale Staten worden opgeheven. Die documenten worden aan PS doorgestuurd met het verzoek de geheimhouding op korte termijn op te heffen.

Voor persvragen kunt u contact opnemen met Frans Nederstigt op telefoonnummer 023-514 3641.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anne Jans op telefoonnummer 023-514 4045.

U kunt de documenten vinden op www.noord-holland.nl (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl