Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 31 maart 2011 College van de gemeente Texel bezoekt De Koog op 4 april 2011

Op maandag 4 april 2011 bezoekt het college van Burgemeester en Wethouders De Koog op haar jaarlijkse dorpenronde. Inwoners van het dorp zijn om 19.00 uur welkom in dorpshuis 'De Hof'.

De Koog is het vijfde dorp dat het college bezoekt in haar dorpenronde van 2011. Het bezoek start met een ronde door het dorp met de dorpscommissie. Het rondje door het dorp wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd van dorpscommissie en college. Onderwerpen die onder andere op de agenda staan zijn: openbare orde en handhavingsbeleid, waaronder drugs- en drankbestrijding, openbare ruimte en woningbouw.

Bewoners van De Koog zijn vervolgens van 19.00 uur tot 20.00 uur van harte uitgenodigd in gesprek te gaan met de collegeleden. De avond begint plenair met† en terugkoppeling van de ontmoeting tussen college en dorpscommissie eerder die dag. Vervolgens kunnen dorpsbewoners het gesprek aangaan met afzonderlijke collegeleden op de door hun gewenste onderwerpen. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl