Algemeen: 13 april 2011 Behoud werkgelegenheid Defensie belangrijk voor de Noordkop - Hollands Kroon betuigt steun door brief aan Tweede Kamer-commissie

De Koninklijke Marine en de regio Noordkop zijn al lange tijd een vanzelfsprekendheid. De marine is de grootste werkgever binnen de regio. Het is zeer waarschijnlijk dat consequenties van de bezuinigingen binnen de regio merkbaar zullen zijn. Misschien niet direct maar zeker op termijn. Niet alleen voor het marine- en burgerpersoneel maar ook toeleveranciers zullen last ondervinden van de voorgenomen bezuinigingen.

Hollands Kroon steunt de missie van haar buurgemeente Den Helder om de werkgelegenheid die Defensie voor de regio met zich meebrengt te behouden en waar mogelijk uit te breiden. De gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer die per 1/1/2012 Hollands Kroon gaan vormen, sturen daarom ook een brief naar de Vaste Kamercommissie Defensie om hun zorgen over het verlies van belangrijke werkgelegenheid kenbaar te maken.

Op 15 mei 2011 worden de voorstellen van minister Hillen in de Tweede Kamer behandeld.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl