Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 19 april 2011 Uitnodiging bijeenkomst voor jongeren uit Kolhorn op 28 april 2011

Het jongerenwerk van gemeente Niedorp organiseert op donderdagavond 28 april 2011 een bijeenkomst in de basisschool De Dubbele Punt voor jongeren uit Kolhorn. De jongerenwerkers Marco Emmerig en Suzanne Helder willen namelijk in gesprek gaan met jongeren uit het dorp om met ze te praten over de Jongeren Ontmoetingsplaats Plek (JOP).

Eind vorig jaar vond ook een bijeenkomst plaats met de jeugd uit Kolhorn om te praten naar aanleiding van een brandje wat daar was gesticht. Uit deze avond bleek dat de jongeren de JOP een belangrijke plek vonden om elkaar te kunnen ontmoeten en dus graag willen dat het blijft bestaan en het daarom ook knap willen houden.

Na deze bijeenkomst hebben de jongeren, die verantwoordelijk waren voor het brandje, de JOP helemaal opgeknapt en geverfd. Sindsdien wordt door de jongeren op een goede manier gebruik gemaakt van de JOP. Heb je interesse voor deze avond en ben je woonachtig in Kolhorn, kom dan donderdag 28 april 2011 om 19.30 uur naar de basisschool De Dubbele Punt en laat je mening horen! (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl