Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 21 april 2011 LTO Noord ondersteunt ook de komende drie jaar Agriboard

Agriboard wil Noord-Holland Noord tot dé versaanbieder van Noord-West Europa maken. De organisatie heeft de agribusiness in deze regio de afgelopen jaren uitstekend gepositioneerd. Reden voor LTO Noord om ook de komende drie jaar de Agriboard financieel te ondersteunen.

De Agriboard richt zich op het professioneel positioneren van de agribusiness in Noord-Holland Noord. De afgelopen twee jaar zijn daarvoor verschillende projecten geïnitieerd, voornamelijk gericht op innovatie in diverse agrarische sectoren. LTO Noord heeft gedurende de afgelopen periode 2009-2011 de Agriboardd NHN op bestuurlijk, uitvoerend en financieel niveau ondersteund. Mede dankzij deze inbreng heeft Agriboard NHN zowel op regionaal als op nationaal niveau inmiddels de nodige erkenning en waardering gekregen.

Agriboard wordt nu gezien als het voorbeeld van bestuurlijke innovatie en de manier waarop gezamenlijke projecten worden opgezet. "Daar wil LTO Noord graag haar bijdrage aan blijven leveren", aldus Siemen Ruiter, voorzitter LTO Noord-Holland. (Bron: Agriboard.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl