Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 29 april 2011 Brandweer Den Helder 250 jaar: Knutselwedstrijd en minisymposium - wie doet er mee?

Zaterdag 28 mei 2011 organiseert de brandweer een Open Dag 'Special', die in het teken zal staan van de historie. Een van de onderdelen van deze open dag is een knutselwedstrijd voor de jeugd. Wil jij meedoen? Ga dan alleen of in een groepje of met bijvoorbeeld je klas aan de slag en maak een mooi knutselwerk ter gelegenheid van het 250-jarig bestaan van de brandweer. Je kunt je knutselwerk inleveren tot 28 mei 15.00 uur. Vergeet niet om jenaam, adres, telefoonnummer en leeftijd of groep te vermelden.

Om ongeveer 15.45 uur vindt de prijsuitreiking plaats, met prijzen voor de verschillende categorieën.

Minisymposium brandwerende scheidingen

Behalve de open dag op 28 mei organiseert de brandweer op vrijdagavond 27 mei een minisymposium over brandwerende scheidingen. De brandweer legt aan de Helderse aannemers en architecten uit waarom goede brandscheidingen zo belangrijk zijn. Daarnaast komt een vertegenwoordiger van de firma Xella laten zien wat en hoe het mogelijk is om deze scheidingen goed te bouwen. De bij de brandweer bekende aannemers en architecten zijn persoonlijk uitgenodigd.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en bent u als bouw-/klusbedrijf geïnteresseerd? Neem dan contact op met de brandweer via 0223 678752 of via de mail: (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl