Algemeen: 27 juni 2011 Informatiebijeenkomst voor raadsleden en (toekomstige) politieke partijen gemeente Hollands Kroon op 13 juli 2011

Op woensdag 13 juli 2011 is een openbare informatiebijeenkomst voor raadsleden van de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer over de begrotingkaders voor de nieuwe gemeente Hollands Kroon.

Daarnaast wordt er een toelichting gegeven op het bezuinigingsproces en het proces belastingtarieven 2012. Deze bijeenkomst is ook interessant voor bestuurders van politieke partijen die zich richten op deelname aan de verkiezingen voor de gemeenteraad van Hollands Kroon. De avond vindt plaats in gemeentehuis De Ontmoeting in Anna Paulowna, De Verwachting 1 in Anna Paulowna. De aanvang is om 19.00 uur. (Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl