Algemeen: 22 juli 2011 Stuurgroep Hollands Kroon start locatieonderzoek permanente huisvesting voor de nieuwe gemeente

De stuurgroep Hollands Kroon stemde donderdag 21 juli 2011 in met een locatieonderzoek naar de permanente huisvesting voor de nieuwe gemeente. De tijdelijke locatie in Anna Paulowna wordt vanaf januari 2012 tot halverwege 2016 gebruikt om alle medewerkers en bestuur van Hollands Kroon gezamenlijk te huisvesten. In de tussenliggende periode wordt gezocht naar een locatie waar de gemeente permanent gehuisvest kan worden.

Stuurgroep geeft startschot locatieonderzoek

In de periode 2012-2016 moet een geschikte locatie gevonden worden en deze locatie moet klaar zijn voor ingebruikname halverwege 2016. De ervaring leert dat voor de realisering van een (nieuw) gemeentehuis 4,5 jaar staat. Dit betekent dat er geen enkele marge ingebouwd is om tegenslagen te incasseren.

De stuurgroep heeft daarom besloten een locatieonderzoek te laten uitvoeren, waarmee een marge van enkele maanden ontstaat. Het nieuwe bestuur kan daarmee op 1/1/2012 het besluitvormingsproces starten. ICS adviseurs gaat het locatieonderzoek uitvoeren.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl