Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 31 augustus 2011 Uitspraak rechtzitting voorlopige voorziening donderdag 8 september (Hollands Kroon)

Donderdag 8 september 2011 om 9.00 uur doet de rechter uitspraak over de ingediende voorlopige voorziening tegen de bouw van de tijdelijke centrale huisvesting. Dinsdag 30 augustus vond om 14.00 uur de rechtzitting plaats in het gerechtsgebouw van Alkmaar. Door de voorlopige voorziening die is ingediend zijn de (bouw)werkzaamheden in Anna Paulowna stil gelegd. Deze worden pas hervat na uitspraak van de bestuursrechter.

De gemeenten hebben bij de rechtbank aangedrongen op snelle behandeling van de voorlopige voorziening, omdat het vertragen van de bouw negatieve gevolgen kan hebben voor de medewerkers en de dienstverlening van de nog te vormen gemeente Hollands Kroon. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl