Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 01 september 2011 Skatebaan Anna Paulowna is bijna klaar

De nieuwe skatebaan aan de Randweg zorgt nu al voor lol. Vier jongens proberen de kersverse 'halfpipe' uit. De skateboards zijn mee maar om er nu gelijk mee te stunten is nog wel eng. Liever gaan ze er op hun kont vanaf. Dat de baan nat is maakt ze niet uit: dat gaat juist extra goed. Een echte skater die nog even zijn skates onderbindt en een paar rondjes draait op het basketbal annex voetbalveld laat de halfpipe voor wat het is. Een gladde baan is vragen om blauwe plekken.

Het terrein aan de Randweg is nog niet klaar maar de verwachting is dat het over een week of twee wordt opgeleverd. Het beton voor de skatebaan moet nog worden gestort. Afhankelijk van het weer gebeurt dat deze of volgende week. Van belang is dan wel dat er niet op gelopen wordt. Het gedeelte wordt met hekken afgezet. De officiële opening staat gepland voor eind september of begin oktober.

Ontwerp

Het ontwerp van de skatebaan is tot stand gekomen door nauwe samenwerking met de jongerenraad en diverse skaters uit de gemeente. Het terrein bestaat uit twee velden van beton met een totaal oppervlak van duizend vierkante meter. Een veld is ingericht voor skaters met diverse uitdagende skatetoestellen. Op het andere veld kunnen jongeren voetballen, basketballen en waveboarden. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl