Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 13 september 2011 Renovatie rioolgemaal Herenweg Sint Maarten

Aannemer Ooms Construction renoveert momenteel het rioolgemaal Sint Maarten aan de Herenweg. Dit werk gebeurt in opdracht van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en duurt tot 16 september 2011. Voor het verkeer is een omleidingsroute gemaakt, die loopt over de Lutjeweg en de Sportparklaan.

Het rioolgemaal Sint Maarten was sterk verouderd, storingsgevoelig en had onvoldoende capaciteit om ook in de nabije toekomst aan zijn verplichting te kunnen voldoen. Naast het vervangen van de pomp- en de elektrotechnische installatie voert de aannemer tevens verscheidene bouwkundige werkzaamheden uit. Deze werkzaamheden leiden waarschijnlijk tot enige geluid- en verkeersoverlast, waarvoor de aannemer enig begrip vraagt. De omliggende woningen blijven bereikbaar.

Voor verdere informatie omtrent werkzaamheden van het hoogheemraadschap bij u in de buurt kunt u de website bezoeken www.hhnk.nl. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer P. Stoop, telefoon 072 582 7321. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl