Algemeen: 11 oktober 2011 Hollands Kroon stelt beoogd griffier aan - Selectiecommisie kiest Marnix Philips

Marnix Philips De 35-jarige Marnix Philips treedt per 1 november 2011 in dienst als beoogd griffier van de gemeente Hollands Kroon. Alle vier de gemeenteraden hebben een positief besluit genomen over zijn aanstelling. Volgens de selectie- commissie is Marnix het meest geschikt, omdat hij ruime ervaring heeft als griffier en de nieuwe raad kan bijstaan met raadswerkzaamheden van een gemeente van grote omvang.

Griffier bij verschillende gemeenten en provincies

Marnix Philips heeft in opdracht van onderzoek- en adviesbureau Necker van Naem ervaring opgedaan als adviseur, griffier, trainer en secretaris van diverse gemeentelijke rekenkamers. Daarnaast heeft Marnix gewerkt als (plaatsvervangend) griffier in negen gemeenten en op de statengriffies van de provincies Limburg en Flevoland. Over zijn nieuwe uitdaging bij de gemeente Hollands Kroon is Marnix enthousiast: "Een nieuwe organisatie, een nieuwe gemeenteraad en een nieuw bestuur.... Daar draag ik graag aan bij. Ik zie uit naar onze toekomstige samenwerking."

Fusie Hollands Kroon

De gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer vormen samen per 1 januari 2012 de gemeente Hollands Kroon.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl