Algemeen: 12 oktober 2011 Gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Hollands Kroon op 23 november 2011

Op woensdag 23 november 2011 zijn de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Bij een gemeenteraadsverkiezing wordt de gemeenteraad van een gemeente gekozen. In principe mogen alle Nederlanders die in Nederland wonen, vanaf de leeftijd van 18 jaar, stemmen. Binnenkort ontvangt u meer informatie over het stemmen.

Ook EU-onderdanen die in Nederland wonen en andere allochtonen die legaal vijf jaar in Nederland verblijven, hebben stemrecht. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Tweede-Kamerverkiezingen mogen Nederlanders die in het buitenland wonen niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. (Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl