Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 17 oktober 2011 College Niedorp op locatie in Haringhuizen / Moerbeek op vrijdag 21 oktober 2011

Op vrijdag 21 oktober 2011 brengt het college van de gemeente Niedorp een bezoek aan Haringhuizen / Moerbeek. Hieronder vindt u het programma van deze dag.

Programma

Start in het dorpshuis De Oude Stal, Dorpsstraat 17 in Haringhuizen.

Uitnodiging

Het college nodigt alle inwoners van Haringhuizen / Moerbeek uit onder het genot van een kopje koffie kennis te maken met het college. Dat kan tussen 17.00 en 18.00 uur in het dorpshuis.

Tijdens de koffie is ruimte voor inbreng, vragen, opmerkingen en uitwisselen van ideeŽn met het college. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl