Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 03 november 2011 Japanse delegatie bezoekt havengebied Den Helder

Een team van Japanse milieuspecialisten heeft afgelopen vrijdag Den Helder bezocht om te zien en te horen hoe havenuitbreiding in de Waddenzee mogelijk kan worden gemaakt.

Het team is op studiereis door Europa en vooral geïnteresseerd in hoe men in andere landen omgaat met natuur en mogelijke aantasting daarvan tegenover mogelijkheden van economische groei. In Frankrijk kwam het Japanse team op het spoor van de speciale integrale aanpak in Den Helder. Daarop pasten zij hun reisprogramma aan voor een veldbezoek aan Den Helder.

Burgemeester Koen Schuiling heette de onderzoekers welkom. Arjen Bosch (projectleider havenuitbreiding) nam de bezoekers mee op een rondleiding. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl