Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 03 november 2011 Verkiezingscampagne Hollands Kroon gestart

Op woensdag 23 november 2011 zijn de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Hollands Kroon wil alle kiezers van de vier gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer laten weten dat zij op deze dag hun stem kunnen uitbrengen voor de nieuwe gemeenteraad. Met een verkiezingscampagne vragen de vier gemeenten aandacht voor de verkiezingen.

fietsen met zadelhoesje

U wordt via verschillende communicatiemiddelen geïnformeerd over de verkiezingen. Wie door de gemeenten rijdt ziet overal de verkiezingsposters '23 november KIES JIJ' staan en vandaag zijn op diverse plaatsen fietsen voorzien van een uniek zadelhoesje.

Meer informatie over de verkiezingen staat in de verkiezingskrant die volgende week samen met de kandidatenlijst huis-aan-huis wordt bezorgd in de vier gemeenten. Meer weten over de verkiezingen? Volg ons dan via twitter (twitter.com/hollandskroon12), facebook (www.facebook.com/hollandskroon) of raadplaag de website www.hollandskroon.nl. De gemeenteraadsverkiezingen, ook wel herindelingsverkiezingen genoemd, zijn bijzonder omdat geen enkele andere gemeente in Nederland op 1 januari 2012 fuseert.

Over twee jaar vinden er daarom opnieuw gemeenteraadsverkiezingen plaats.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl