Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 04 november 2011 Servicepunten Hollands Kroon bekend: Hippolytushoef, Wieringerwerf en Nieuwe Niedorp

De drie servicepunten van Hollands Kroon komen na 1 januari 2012 in Hippolytushoef, Wieringerwerf en Nieuwe Niedorp. Hierbij is samenwerking gezocht met Rabobank Schagen- Wieringerland. De servicepunten zullen gehuisvest worden in de Rabobank Hippolytushoef aan de Beatrixstraat 2 en in Wieringerwerf aan de Brinkweg 17. Voor het servicepunt in Niedorp is samenwerking gezocht met de Rabobank en de bibliotheek. Locatie van dit servicepunt wordt Trambaan 10 in Nieuwe Niedorp. Met de samenwerking zijn beide partijen erg tevreden.

Servicepunten gemeente

De drie servicepunten worden acht uur per week opengesteld. De openingstijden sluiten aan bij de openingstijden van onze samenwerkende partners. Hierover wordt later meer bekend gemaakt.

Vanuit de servicepunten van de gemeente kunnen de tien meest gevraagde producten worden geleverd aan de inwoners van Hollands Kroon:

Rabobank

Voor zowel de bank als voor de gemeente is 'dichtbij zijn en blijven' het uitgangspunt. Dit is de basis geweest voor de samenwerking die is opgezocht. De Rabobank biedt de gemeente graag de mogelijkheid om vanaf 1 januari 2012 de krachten te bundelen in het huidige bankkantoor. Het is een mooi voorbeeld van de maatschappelijke betrokkenheid van de bank. Zo geeft zij invulling aan haar klantbeloften 'persoonlijk en betrokken'. Door de samenwerking met de gemeente komt de Rabobank steeds meer in het midden van de samenleving te staan.

Digitale dienstverlening

Voor alle andere producten en diensten kunnen inwoners, organisatie en bedrijven na 1 januari 2012 terecht in het hoofdkantoor van de gemeente Hollands Kroon aan De Verwachting 1 in Anna Paulowna. Daarnaast gaat Hollands Kroon zich na de fusie vooral richten op de digitale snelweg. Het uitgangspunt hierbij is om in de komende jaren de inwoner primair diensten te verlenen via het digitale loket en secundair via het fysieke loket. Dit betekent dat de focus wordt gelegd op de digitale dienstverlening.

openingstijden van het gemeentehuis in Anna Paulowna

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl