Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 04 november 2011 Verkiezingsdebat Hollands Kroon op donderdag 17 november 2011 in Anna Paulowna

RTV Noordkop (samenwerkingsverband APLokaal, RTV Zuiderzee en Schagen FM) organiseert op donderdag 17 november een verkiezingsdebat. Tijdens dit debat brengen de politieke partijen hun standpunten naar voren. Uiteraard is deze avond openbaar en bent u van harte welkom. Als u er niet bij aanwezig kunt zijn, dan kunt u het volgen via de live-uitzending op de radio, televisie en internet.

De debatavond vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in het Atrium van 'De Ontmoeting' in Anna Paulowna.

Aan de komende gemeenteraadsverkiezingen doen maar liefst dertien partijen mee en waarschijnlijk zullen zij allen deelnemen aan het grote debat. Mevrouw Anja Pruijt voelt de deelnemers aan de tand. Zij was van 1998 tot 2009 burgemeester van de gemeente Zijpe en zodoende is zij goed op de hoogte van wat er leeft in de regio en binnen de lokale politiek.

Om de luisteraars en kijkers actief mee te kunnen laten doen is er niet alleen een telefoonpanel actief, maar kunnen er ook via e-mail en Twitter vragen worden gesteld. Vragen en reacties kunt u zowel voorafgaand aan, als tijdens het debat kwijt via telefoonnummer: (06) 20883503, via Twitter: @hkkiest of per e-mail: (Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl