Algemeen: 07 november 2011 Verkiezingskrant Hollands Kroon huis-aan-huis verspreid

Deze week is de verkiezingskrant Hollands Kroon huis-aan-huis verspreid binnen de vier gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer. In deze krant vindt u meer informatie over de gemeenteraadsverkiezingen die op 23 november 2011 plaatsvinden. Naast antwoord op al uw vragen, vindt u een overzicht van de dertien politieke partijen die aan de verkiezingen deelnemen.

Heeft u de krant niet ontvangen? Dan kunt u een exemplaar ophalen bij uw gemeentehuis of u kunt de krant downloaden op www.hollandskroon.nl

Naast de verkiezingskrant wordt er ook een debatavond georganiseerd. Tijdens dit debat brengen de politieke partijen hun standpunten naar voren. Deze avond is openbaar en u bent van harte welkom. De debatavond vindt plaats van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Atrium van 'De Ontmoeting' in Anna Paulowna. Als u er niet bij aanwezig kunt zijn, dan kunt u het volgen via de live-uitzending op de radio, televisie en internet. Meer informatie vindt u binnenkort op deze website. (Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl