Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 08 november 2011 Kaartenactie Harenkarspel, Schagen en Zijpe (HSZ)

Op zaterdag 5 november 2011 hebben de inwoners van Harenkarspel, Schagen en Zijpe een kaart in de bus gekregen.

Een kaart waarop zij zelf kunnen invullen wat zij graag willen meenemen naar de nieuwe gemeente. Maar ook wat zij graag willen achterlaten.

Als het goed is, heeft iedereen deze kaart inmiddels ontvangen. Mocht u de kaart hebben gemist, dan kunt u een exemplaar halen bij uw gemeentehuis in Harenkarspel (Tuitjenhorn), Zijpe (Schagerbrug) of Schagen. De gemeenten schrijven op de kaart dat zij graag een mooie, nieuwe en sterke gemeente willen neerzetten. Maar dan wel met hulp van de inwoners. Wat zij weten hoe de gemeente voor hen werkt. Elke inwoner heeft ervaringen met de eigen gemeente. Goede en slechte ervaringen. Dat kan zijn op het gebied van de openbare ruimte (het groenbeleid bijvoorbeeld), maar ook als het gaat om dienstverlening in het gemeentehuis zelf of via de gemeentelijke website.

Op de kaart kunt u schrijven welke dingen goed zijn en de nieuwe gemeente ook vooral moet bieden. En welke dingen niet goed gaan en dus beter achterwege kunnen blijven. Het kost niets om de kaart ingevuld terug te sturen. Er staat al een adres op met antwoordnummer en dat is gratis. De gemeenten hopen op veel teruggestuurde kaarten. Al met al wordt een goed beeld gezocht van de kracht en het onderscheidende profiel van de nieuwe gemeente. De gemeenteraden willen nog voor het nieuwe jaar een duidelijke missie en visie van de nieuwe gemeente hebben.

De inwoners kunnen de kaart ook digitaal invullen op www.zijpe.nl (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl