Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 09 november 2011 Passie Award voor vrijwilligers Reddingsbrigade Den Helder

De vrijwilligers van de Reddingsbrigade kregen afgelopen vrijdag de gemeentelijke Passie Award. De onderscheiding werd toegekend in het kader van het Europees jaar van het Vrijwilligerswerk.

De Reddingsbrigade is een groep enthousiaste vrijwilligers die 24 uur per dag, zeven dagen in de week beschikbaar is om direct te worden ingezet bij calamiteiten en evenementen. Zowel in Den Helder als op landelijk niveau bij rampen die worden opgeschaald.

Gepassioneerd

Bij de award zat ook een oorkonde, waarop de tekst: "De Reddingsbrigade Den Helder heeft de Meer dan handen award PASSIE gewonnen, omdat de vrijwilligers een geweldige inzet tonen met het opleiden van hun veiligheidstaken. Zij staan voor veiligheid en dienstverlening op het strand, duin en binnenwater.

Gepassioneerde Heldenaren in weer en wind".

Awards

De gemeente Den Helder reikt in 2011, Het Europese jaar van het Vrijwilligerswerk, een aantal lokale 'Meer dan handen Awards' uit. Uit eigen beweging op voordracht van bewoners. Er zijn vier thema's: Passie, Competentie, Verbinding en Innovatie. Winnaars dingen ook mee naar de landelijke prijzen.

Meer informatie vindt u op www.vrijwilligerswerk.nl (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl