Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 09 november 2011 Afscheid van Niedorp op donderdag 15 december 2011

Op donderdag 15 december 2011 wordt in een buitengewone openbare raadsvergadering afscheid genomen van de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en gemeente Niedorp. Na de raadvergadering kunt u persoonlijk afscheid nemen van de gemeenteraad en het college. De bijeenkomst is in het gemeentehuis van Niedorp, De Meet 1 in Nieuwe Niedorp.

Inmiddels is de datum voor het aanmelden van inwoners voor een erepenning verstreken. De commissie voor de erepenningen heeft het overweldigende aantal binnengekomen voorstellen getoetst en aangevuld. Het college beslist wie er in aanmerking komt voor een erepenning. Deze erepenningen worden na de buitengewone raadsvergadering uitgereikt.

Programma 15 december

Wilt u ons uiterlijk maandag 12 december 2011 laten weten of u komt? Dit kan door te mailen naar het . Bij vragen kunt u ons ook bereiken op tel. (0226) 412 403. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl