Algemeen: 22 november 2011 Uitslagavond gemeenteraadsverkiezingen Hollands Kroon op 23 november 2011 in Anna Paulowna

Op woensdag 23 november 2011 hebben de inwoners tussen 07.30 uur tot 21.00 uur de tijd om hun stem uit te brengen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Vanaf 21.00 uur wordt alle stemmen geteld en de tussentijdse uitslag wordt gepresenteerd in het Atrium door burgemeester de heer Pennink. Alle belangstellenden en inwoners van de vier gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 21.00 uur bent u welkom in het Atrium van 'De Ontmoeting', De Verwachting 1 in Anna Paulowna.

Debatavond

Op donderdag 17 november vond de debatavond plaats in Anna Paulowna. De dertien politieke partijen gaven hun standpunt over diverse onderwerpen, zoals de zorg, woningbouw in kleine kernen en waar willen de partijen straks op willen bezuinigen? Wilt u als stemgerechtigde deze debatavond terugzien? Dat kan, de uitzending wordt herhaald via de volgende kanalen:

(Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl