Algemeen: 07 december 2011 Hollands Kroon investeert met mobiele telefoons in dienstverlening

In onze nieuwe gemeente krijgen alle medewerkers een mobiele telefoon. De mobiele telefoons zijn een goede investering in onze dienstverlening; het bevordert de bereikbaarheid van alle medewerkers voor onze inwoners, bedrijven en instellingen. Doordat op de twee werklocaties nagenoeg geen vaste telefoons meer nodig zijn, blijft de investering bovendien binnen het bestaande budget.

Het beschikbaar stellen van de mobiele telefoons ondersteunt ook de invoering van Het Nieuwe Werken. Medewerkers hoeven niet meer alleen vanachter het bureau hun werk te doen en kunnen inwoners, bedrijven en instellingen bezoeken, waardoor de contacten verbeteren en effectiviteit en werkplezier worden verhoogd. (Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl