Algemeen: 09 december 2011 Sluiting gemeentehuizen Hollands Kroon van dinsdag 27 december 2011 t/m vrijdag 30 december 2011

Per 1 januari 2012 gaan gemeente Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer op in gemeente Hollands Kroon. In verband met de verhuizing van spullen en ICT gegevens naar het nieuwe gemeentekantoor in Anna Paulowna zijn de vier gemeentehuizen van dinsdag 27 december 2011 t/m vrijdag 30 december 2011 gesloten. Op deze dagen is er geen dienstverlening mogelijk behalve voor aangiftes van de Burgerlijke Stand, zoals geboorte- en overlijdensaangifte. Op www.hollandskroon.nl en de afzonderlijke websites van de vier gemeenten worden binnenkort de contactgegevens geplaatst voor het doen van geboorte- en of overlijdensaangifte.

Maandag 2 januari 2012 is gemeente Hollands Kroon gesloten en telefonisch niet bereikbaar in verband met het proefdraaien van de automatiseringssystemen. Op dinsdag 3 januari staat gemeente Hollands Kroon klaar voor haar inwoners.

Correspondentie

Tot en met vrijdag 23 december 2011 kunnen inwoners correspondentie deponeren in de brievenbussen van gemeente Niedorp, Wieringen en Wieringermeer. Vanaf 24 december zijn deze brievenbussen gesloten. Inwoners die na 23 december post hebben voor één van deze gemeenten, kunnen dit sturen naar: postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Zij ontvangen van gemeente Hollands Kroon een ontvangstbevestiging na 3 januari 2012. Correspondentie die via de reguliere postbezorging wordt verzonden naar één van de oude adressen, wordt na 23 december automatisch doorgestuurd naar gemeente Hollands Kroon.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl