Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 12 december 2011 Nieuwe contactgegevens Hollands Kroon

Op 1 januari 2012 is gemeente Hollands Kroon een feit. Dit betekent dat gemeente Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer niet meer te bereiken zijn via de oude contactgegevens. De nieuwe contactgegevens en openingstijden zijn inmiddels bekend en worden via verschillende kanalen kenbaar gemaakt.

Zo ontvangen inwoners half december een informatiefolder in de brievenbus met daarin de nieuwe contactgegevens, openingstijden, veelgestelde vragen en een gemeenteplattegrond.

De contactgegevens van Hollands Kroon Vanaf 3 januari is gemeente Hollands Kroon geopend. Op dat moment kunnen inwoners Hollands Kroon bezoeken in het gemeentekantoor in Anna Paulowna, telefonisch een afspraak maken en online op hollandskroon.nl producten aanvragen. De nieuwe contactgegevens zijn:

Bezoekadres hoofdvestiging
Gemeentekantoor in MFA De Ontmoeting
De Verwachting 1
1761 VM Anna Paulowna

Correspondentie
Postbus 8
1760 AA Anna Paulowna

T (088) 321 5000
F (088) 321 5999
W www.hollandskroon.nl
E

Openingstijden hoofdvestiging

De openingtijden van gemeente Hollands Kroon zijn in vergelijking met die van de oude gemeenten behoorlijk verruimd. Om inwoners sneller en beter van dienst te kunnen zijn, kunnen zij op afspraak langskomen bij een servicepunt of in het Klant Contact Centrum (KCC).

Telefonisch is gemeente Hollands Kroon bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via het centrale telefoonnummer (088) 321 5000. Daar kunnen klanten terecht voor vragen aan de gemeente of voor het maken van een afspraak.

Het KCC is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur. Bij het KCC kunnen inwoners terecht voor producten en diensten op het gebied van burgerzaken, bouwen en wonen, belastingen en wonen, welzijn en zorg. Van 8.30 tot 12.00 uur kan op elk gewenst moment worden binnengelopen. Van 12.00 tot 16.00 uur wordt alleen gewerkt op afspraak. Voor zowel de ochtend als de middag kunnen burgers vanaf 3 januari een afspraak maken via telefoonnummer (088) 321 5000 of via www.hollandskroon.nl.

Avondopenstelling

Het KCC is ook geopend op maandagavond van 17.00 tot 19.30 uur. Inwoners kunnen dan terecht zonder afspraak.

Servicepunten

Naast de hoofdvestiging heeft Hollands Kroon drie servicepunten. Deze bevinden zich in, Hippolytushoef, Wieringerwerf en Nieuwe Niedorp, en zijn ieder één dag in de week geopend van 9.30 tot 17.00 uur.

De servicepunten zijn:

De servicepunten hebben geen avondopenstelling. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken, maar het is wel mogelijk. Dit kan vanaf 3 januari via www.hollandskroon.nl. Op deze website staan ook de producten en diensten die in de servicepunten afgenomen kunnen worden. Betalen bij de servicepunten kan alleen met een pinpas. Voor alle andere producten en diensten van Hollands Kroon kunnen klanten terecht in de hoofdvestiging of op de website.

Digitale dienstverlening

Hollands Kroon richt zich de komende jaren op de digitale snelweg als primaire kanaal voor dienstverlening. Dit betekent dat inwoners steeds meer vanuit huis kunnen aanvragen. Hollands Kroon streeft ernaar inwoners op 3 januari 2012 of zo snel als mogelijk ook digitaal van dienst te zijn.

Houdt daarvoor de website in de gaten. Vanaf 3 januari is de website www.hollandskroon.nl vernieuwd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl