Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 15 december 2011 Nieuwe contactgegevens gemeente Hollands Kroon

Op 1 januari 2012 is de gemeente Hollands Kroon een feit. Dit betekent dat de gemeente niet meer te bereiken is via de contactgegevens van de oude gemeenten.

Half december ontvangen al onze inwoners een informatiefolder in de brievenbus met daarin onze nieuwe contactgegevens, openingstijden, veelgestelde vragen en daarbij een gemeenteplattegrond.

Daarnaast zal er half december ook een verhuiskaart aan onze externe relaties worden verstuurd. Onze nieuwe contactgegevens kunt u nu al vinden op www.hollandskroon.nl.

Op dinsdag 3 januari 2012 staat de gemeente Hollands Kroon voor u klaar. (Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl