Algemeen: 20 december 2011 Theo van Eijk waarnemend burgemeester Hollands Kroon

De commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, Johan W. Remkes, heeft na overleg met een delegatie bestaande uit de lijsttrekkers c.q. beoogd fractievoorzitters van de gemeente Hollands Kroon besloten de heer Th. (Theo) van Eijk te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Hollands Kroon.

Theo van Eijk (links)

Theo van Eijk (links) tijdens het overdragen van de evenementsvlag aan Italië tijdens de sluitingsceremonie van de 2008 Vintage Yachting Games in Medemblik. Foto: Wikipedia

Per 1 januari 2012 zullen de gemeente Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer worden samengevoegd tot de nieuw te vormen gemeente Hollands Kroon. Daardoor zal er een burgemeesters-vacature ontstaan. Er wordt een waarnemend burgemeester benoemd voor de periode dat de vacature voor burgemeester van de nieuwe Hollands Kroon is ingevuld.

De heer Th. van Eijk was van 1 januari 2011 tot 1 juli 2011 waarnemend burgemeester van Medemblik. Daarvoor was hij van 1 september 2007 tot 1 januari 2011 burgemeester van de (voormalige) gemeente Medemblik. Hij is lid van het CDA en 58 jaar.

De heer Van Eijk treedt met ingang van 1 januari 2012 in functie.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl