Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 17 januari 2012 2777 kerstbomen opgehaald met actie Sleep je groen in Den Helder

De kerstbomenactie 'Sleep je groen' was mede dankzij het goede weer wederom een succes! Afgelopen zaterdag zijn in totaal 2777 kerstbomen opgehaald. Vooral de jeugdige inwoners van Julianadorp hebben flink wat bomen ingeleverd.

De kerstbomen gaan we versnipperen en vervolgens in een bio-vergasser omzetten in energie. De meeste bomen, namelijk 894, zijn in Julianadorp opgehaald. De jeugd uit Den Helder West verzamelde 624 bomen. In Nieuw Den Helder zijn 501 bomen ingeleverd en in De Schooten werden 363 bomen opgehaald. In Den Helder Oost verzamelde de jeugd 395 bomen. Een prima resultaat. Hierbij danken we alle slepers van harte!

Uitslag loterij

De kerstbomenverzamelaars kregen per ingeleverde boom twintig eurocent en een lootje. Daarmee maken ze kans op mooie prijzen! De gelukkige bezitters van onderstaande lotnummers zijn in de prijzen gevallen:

Extra prijs

Ook is er dit jaar een extra prijs voor degene die de meeste bomen heeft ingeleverd. En dat is geworden: Cynthia Langedijk uit Julianadorp met 178 bomen.

Wij danken Cynthia voor haar inzet en hopen dat zij kinderen aanspoort om dit record volgend jaar te overtreffen.

Prijsuitreiking

Staat je lootje erbij? Kom dan woensdag 25 januari 2012 naar de bedrijfskantine in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 waar wethouder Suzanne den Dulk om 14.30 uur de prijzen uit zal reiken. Vergeet niet je lootje mee te nemen! (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl