Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 19 januari 2012 Nieuwe leden Raad van Toezicht Woonzorggroep Samen (Schagen)

De Raad van Toezicht (RvT) van Woonzorggroep Samen kent per heden twee nieuwe leden; de heer P.F. Leegwater en de heer D.R. Bleeker. Eén van de nieuwe leden, de heer P.F. Leegwater, is de beoogde nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht. Naar verwachting wordt hij begin 2013, als de zittingstermijn van de huidige voorzitter afloopt, tot voorzitter gekozen. Hij volgt dan de heer H.F. Hoogervorst op, die per 1 januari 2013 zal aftreden.

Begin 2013 treedt tevens de heer De Weger af. De heer D.R. Bleeker is daarom benoemd tot lid van de Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht bestaat hierdoor tijdelijk, voor de periode van een jaar, uit acht leden.

De Raad van Toezicht is belast met het toezicht op de Raad van Bestuur van Woonzorggroep Samen. Daarnaast heeft de RvT tot taak de woonzorggroep te adviseren over alle onderwerpen die voor de organisatie van belang zijn.

De RvT kent nu de volgende samenstelling:

P.F. (Peter) Leegwater (62) was tot 1 januari jl. burgemeester van de gemeente Wieringermeer. Op 1 januari 2012 ging de gemeente op in de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Van zowel 1991 tot 1998 als van 2002 tot 2006 was de heer Leegwater wethouder/loco-burgemeester van de gemeente Schermer waar hij onder andere Ruimtelijke Ordening, Volkshuisvesting en Economische Zaken in zijn portefeuille had.

D.R. (Ronald) Bleeker (45) is sinds 1 oktober 2004 werkzaam als directievoorzitter bij Rabobank Noord-Holland-Noord met vestigingen in Den Helder, Julianadorp, Anna-Paulowna en op Texel. Daarvoor was de heer Bleeker als directeur Corporate Clients bij de Rabobank Nederland verantwoordelijk voor Noord-Holland. De heer Bleeker is woonachtig in Nieuwe Niedorp.

Meer informatie over Woonzorggroep Samen op wwwwoonzorggroepsamen.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl