Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 13 februari 2012 Raadsvergaderingen gemeente Hollands Kroon via internet te beluisteren

De vergaderingen van de gemeenteraad van gemeente Hollands Kroon zijn via internet te beluisteren. Het audioverslag van iedere vergadering is een paar dagen erna beschikbaar in een eenvoudig doorzoekbaar archief op onze website. De audioverslagen zijn te raadplegen via http://hollandskroon.raadsinformatie.nl.

Een paar dagen na de raadsvergadering is het geluid van de vergadering online beschikbaar in de vorm van een zogenaamd audioverslag. Deze verslagvorm maakt het eenvoudig om specifieke delen van de vergadering terug te luisteren. Het audiobestand is zodanig bewerkt dat allerlei zoekopdrachten mogelijk zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk te zoeken op agendapunten, thema's of sprekers. Verder wordt ook de besluitenlijst geïntegreerd in het geluidsverslag.

Nadere informatie is te verkrijgen bij de griffier, de heer drs. M.C.C. Philips. Tel. (06) 23 23 60 57 of e-mail

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl