Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 13 februari 2012 Afdeling Sociale Zaken Schagen naar de ISD-KNH

Het college van Schagen heeft onlangs besloten dat het onderdeel Werk en Inkomen van Sociale Zaken per 1 juli 2012 overgaat naar de ISD Kop van Noord Holland (ISD-KNH). Een van de redenen is de Wet Werken naar vermogen, die per 1 januari 2013 van kracht gaat.

Onlangs hebben het college en het Dagelijks Bestuur van de ISD-KNH hierover de intentie uitgesproken. Op maandag 16 januari 2012 ondertekenden wethouder Hans Heddes en Myrthe Scheltema de Heere, voorzitter bestuur ISD-KNH de intentieverklaring in de raadszaal van Schagen. Naast het uitspreken van de intentie staan in de intentieverklaring ook de uitgangspunten voor de toetreding. (Bron: ISD Noordkop)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl