Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 13 februari 2012 Overhandiging Boek over 25 jaar Kustwacht aan de Ministers Schultz van Haagen en Hillen

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Nederlandse Kustwacht is een jubileumboek verschenen onder de titel ‘Kustwacht, 25 jaar wakend in dienstbaarheid’. Auteur van het boek is Peter Verburg, Hoofd van het Bureau Opleiding en Voorlichting van het Kustwachtcentrum Den Helder.

In de ochtend van 10 februari 2012 is op het Ministerie van Defensie het 1e exemplaar uitgereikt aan Minister Schultz van Haagen van Infrastructuur en Milieu, coordinerend Minister voor Noordzee aangelegenheden en aan Minister Hillen van Defensie, beheerder van het operationele deel van de Kustwacht, het Kustwachtcentrum in Den Helder. Van daaruit worden 15 Kustwachttaken gecoordineerd en uitgevoerd. Naast de auteur was hierbij ook de Directeur Kustwacht, KTZ C.J.H. Trimpe Burger aanwezig.

Na een korte uiteenzetting door de auteur werd het boek aan de ministers overhandigd. Beide ministers benadrukten in hun dankwoord het belang en het goede werk van de Nederlandse Kustwacht en de goede samenwerking tussen de verschillende diensten.

De echte datum dat de Kustwacht 25 jaar bestaat is 26 februari 2012. (Bron: Kustwachtcentrum Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl