Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 25 oktober 2012 Afscheidsreceptie gemeentesecretaris Harenkarspel Jur Perton op 1 november 2012

Donderdagmiddag 1 november 2012 neemt gemeentesecretaris Jur Perton afscheid van zijn gemeente Harenkarspel.

In januari 2012 2013 wordt de heer Perton 65 jaar en wil hij van zijn pensioen gaan genieten.

Het gemeentebestuur van Harenkarspel nodigt bij deze alle belangstellenden van harte uit om tijdens een informele receptie persoonlijk afscheid van hem te nemen op donderdag 1 november 2012 van 15.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn.

Jur Perton, geboren op 26 januari 1948, is sinds 1990 gemeentesecretaris van Harenkarspel. Daarvoor bekleedde hij in een andere gemeente deze functie, hij werd al gemeentesecretaris op zijn 35e. Na dertig jaar van bijzondere inzet en verdiensten als hoogste ambtenaar gaat hij met pensioen.

Slechts twee maanden na zijn afscheid zal gemeente Harenkarspel ophouden te bestaan. 1 januari 2013 is de fusiedatum met Zijpe en Schagen tot de nieuwe gemeente Schagen. Het afscheid van Jur Perton is dus ook het afscheid van de laatste gemeentesecretaris van gemeente Harenkarspel. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl