Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 21 november 2012 Tweede Kamer fractie D'66 op bezoek bij Fluwel en Agriboard

Onder leiding van fractievoorzitter Alexander Pechthold bracht de 2e Kamerfractie van D'66 een bezoek aan Noord-Holland Noord. Dit in het kader van de gemeentelijke herindeling per 01-01-2013 van Schagen, Harenkarspel en Zijpe.

De fractieleden en de kandidaat-gemeenteraadsleden brachten onder andere een bezoek aan het bloembollenbedrijf Fluwel in de gemeente Zijpe. Door de directie werd een presentatie gegeven over de ontwikkelingen in de bollensector en het bedrijf van Fluwel. Vervolgens werd door Jacques C. Dekker, programmadirecteur van de Agriboard NHN, een toelichting gegeven op het belang van de agribusiness in de regio. Uitvoerig werd stilgestaan bij de thema's: agribusiness- onderwijs- arbeidsmarkt, agri & gezondheid en kennis & innovatie.

Geconcludeerd werd dat de 2e Kamerfractie van D'66 op goede gronden voor het amendement van het CDA heeft gestemd om NHN als 6e Greenport in de Rijksstructuurvisie op te nemen. (Bron: Agriboard.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl