Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 27 december 2012 Philip Salm benoemd tot nieuwe gemeentesecretaris Den Helder (maart 2013)

Op 15 maart 2013 treedt Philip Salm (57) aan bij de gemeente Den Helder als gemeentesecretaris. Het college heeft dit gisteren besloten. De heer Philip Salm is momenteel werkzaam als directeur van de dienst Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Apeldoorn. De heer Salm heeft een grote staat van dienst in de publieke sector.

Burgemeester Koen Schuiling: "We hebben als commissie een man leren kennen met een grote ervaring bij de overheid: deskundig, betrokken en enthousiast over de projecten, waarmee we onze stad klaarmaken voor de toekomst. Bovenal echter hebben we een man ontmoet, die zonder twijfel een verbinder binnen de ambtelijke organisatie zal zijn en in wie onze medewerkers zich zullen herkennen."

De functie van gemeentesecretaris / algemeen directeur was door het vertrek van mevrouw Hilda Raasing per 15 oktober 2012 vacant geworden. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl