Algemeen: 09 januari 2013 Stemmen voor nieuwe gemeenteborden Schagen van 14 t/m 31 januari 2013

Bij een nieuwe gemeente horen nieuwe gemeenteborden. Een gevolg hiervan zijn de nieuwe 'welkom' en 'tot ziens' borden, die de gemeente- en kerngrenzen van Schagen aangeven.

Al deze borden gaan we voorzien van een kenmerkende foto van de betreffende kern. Voor de keuze van deze foto's vragen wij van 14 januari 2013 tot en met 31 januari 2013 uw hulp. De dorpsraden en de gemeente hebben alvast wat foto's verzameld en selecteren drie opties per kern.

U vindt al deze kernen en bijbehorende foto opties vanaf 14 januari 2013 op www.schagen.nl onder 'projecten'. Klik vervolgens op de kern waar u woont of waar u graag uw stem aan uitbrengt en stem op de foto die voor u de kern kenmerkt.

Wij horen graag uw mening en hopen dat u mee doet! (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl