Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 10 januari 2013 Mijn ouders zitten op dit moment eventjes in hun nee-fase - Lezingen in Wieringerwerf, Winkel en Anna Paulowna

Praten met pubers is een vak apart. "Ben ik nou gek of hoe zit het?",is een veel gehoorde vraag onder puberouders. Met het bereiken van de puberleeftijd veranderen de mogelljkheden om contact metje puber te hebben sterk. Opeens moet je rekening houden met nieuwe ervaringen en stemmingswisselingen. De vraag waar veeI ouders mee worstelen is:"Een puber in huis! Hoe houden we het gezellig?"

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Hollands Kroon heeft puberexpert Marina van der Wal uitgenodigd om hierover een lezing te organiseren voor ouders met kinderen in de ieeftijd van 10 t/m 16 jaar. Over deze lezingen is eerder door ouders gezegd: "Dit is bijna een one woman show, zo leuk! Marina is een luis in de pels, met een knipoog en altijd respectVol".

Communicatie, communicatiestijlen en tips krijgen ruimschoots aandacht.Dit alles in het Iicht van de ontwikkeling van puberhersenen, de mogelijkheden die deze groei biedt maar ook de onmogelijkheden van nog niet ontwikkelde vaardigheden.

Ook is er tijdens deze avond de mogelijkheid om u aan te melden voor een netwerkgroep waarbij u regelmatig met andere puberouders samenkomt.Centraal staat de vraag: 'hoe doe Jij dat nou?'. Het is de bedoeling dat iedereen wijzer en vooral ook vrolijk wordt van deze bijeenkomsten.

Vanwege grote belangstelllng wordt de lezlng op drie avonden gehouden, te weten:

U kunt binnenlopen vanaf 19.30 uur, de lezing start om 20.00 uur. Graag nodigen wij u uit voor een van deze avonden. U kunt zich opgeven via of telefoonnummer (088) 010 0572. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl