Algemeen: 11 januari 2013 Nieuw bestuur voor de ISD Kop van Noord-Holland (ISD-KNH)

De sociale diensten van de gemeente Schagen en de gemeente Hollands Kroon zijn samengevoegd in de ISD Kop van Noord-Holland (ISD-KNH). De ISD-KNH heeft een algemeen en dagelijks bestuur waarbinnen wethouders uit de ISD gemeenten zitting hebben. Met de samenvoeging van de gemeente Schagen, Zijpe en Harenkarspel per 1 januari 2013 en de daarmee samenvallende verkiezingen en verkiezingsuitslag heeft de ISD-KNH een nieuw bestuur gevormd.

Voorheen werd het Algemeen Bestuur van de ISD-KNH gevormd door vier leden, namelijk één wethouder per gemeente, en drie leden van het Algemeen Bestuur vormden samen het Dagelijks Bestuur. Met de samenvoeging van gemeentes zouden er bij deze constructie nog slechts twee wethouders per gemeente overblijven om het bestuur mee te vormen. Daarom is ervoor gekozen om per gemeente twee wethouders te leveren voor het Algemeen Bestuur.

Voor de gemeente Hollands Kroon nemen wethouders J. van Dijk (sociale zaken) en T. Meskers (economische zaken) zitting in het bestuur en voor de gemeente Schagen de wethouders B. Blonk (sociale zaken) en J. Bouwes (economische zaken). Myrthe Scheltema de Heere zal net als dhr. Blonk en dhr. Van Dijk terugkeren in het bestuur. Zij is benoemd als onafhankelijk voorzitter van het bestuur van de ISD-KNH.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl