Algemeen: 14 januari 2013 Stem tot en met 31 januari 2013 op uw favoriete foto voor nieuwe gemeenteborden Schagen

Bij een nieuwe gemeente horen nieuwe gemeenteborden. Zo ook bij de gemeente Schagen.

Een gevolg hiervan zijn de nieuwe 'welkom' en 'tot ziens' borden, die de gemeente- en kerngrenzen aangeven. Bovenaan deze borden komt een kenmerkende foto van de kern.

Afbeelding nieuwe komborden schagen

De dorpsraden en de gemeente Schagen hebben ter voorbereiding de foto's verzameld en drie opties per kern geselecteerd. Aan u de vraag om te stemmen op de foto waarvan ú vindt, dat deze foto úw kern het meest karakteriseert.

Stemmen kan tot en met 31 januari 2013. Klik vervolgens op de kern waar u woont of waar u graag uw stem aan uitbrengt. Let op, u kunt één stem per IP-adres (computer) uitbrengen. Zodra u uw stem heeft uitgebracht, ziet u direct de tussenstand.

Wij horen graag uw mening en hopen dat u mee doet! Dit kan op de pagina 'Projecten' onder 'Stemmen voor nieuwe nieuwe gemeenteborden' op www.schagen.nl om mee te doen. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl